För kreativa byråer som vill fokusera på det kreativa

Webbutveckling där er design görs om till en välfungerande, snabb, dynamisk och lätthanterad webbsida

WordPress + Block = Sant

Jag skriver kod! Jag förstår grejen med byggare, men de har aldrig lyckats övertyga mig. Jag vill ha flexibiliteten som ges av kod. Er design ska inte begränsas av vad som går och inte går göra i en byggare.

Jag klipper sönder er design i olika block som send byggs och sätts ihop till en webbsida med WordPress som CMS. Det magiska med dessa block är att de går återanvända över hela sidan. En webbsida ska kunna växa, inte byggas fast eller målas in i ett hörn.

Processen – Hur funkar det att jobba med mig?

 • Ett första möte

  Här börjar vi med att se över projektet tillsammans. Hur ska det byggas? Är WordPress en lämplig väg att gå eller finns det bättre vägar? Och andra relevanta, större frågor.

 • Ballpark-estimat

  Här kan jag ge ett hyfsat bra spann på vart projektet kommer landa, baserat på den information jag fått från er.

 • En djupdykning

  Här dyker vi tillsammans in i projektet och ser på detaljer. Ska saker animeras? Finns det saker som vi inte tänkt på? Vilka överraskningar kan vi vänta längs vägen? Etc…

 • Projektledning

  Jag upprättar en plats för er i mitt projekthanteringssystem där ni bjuds in. Här kommer ni kunna se alla olika block som enskilda ”kort” i projektet. Ni kommer få testa blocken, skriva kommentarer och flytta kort till nästa lämpliga steg.

 • Utvecklingsmiljö

  Jag upprättar en utvecklingsmiljö där ni kan följa arbetet och arbeta med innehållet.

 • Get to work

  Nu börjar kodskrivandet. Allt eftersom kommer blocken finnas i utvecklingsmiljön där ni kommer se utvecklingen av projektet.

 • Godkännande

  Godkännande kommer ske parallelt med projektets gång genom projekthanteringssystemet. Om allt går enligt plan kommer alla projekt-kort finnas under ”godkänt” i god tid innan lanseringsdatumet är nått.

 • Undervisning

  Innan lansering kommer jag undervisa er (och om ni vill era kunder) i hur man hanterar systemet. Jag kommer även skapa instruktionsvideos som ni kommer ta del av, för att snabbt kunna hitta svaret på eventuella frågor.

 • Lansering

  Slutligen lanserar jag projektet åt er på önskad hosting. Jag kopplar domännamn till hosting och ser till så att allt fungerar. Här kopplar jag även på lite tekniska saker så som cache, säkerhet, osv.

 • Hosting & support

  Om behovet finns så upprättar vi ett support- och hostingavtal där jag står för uppdateringar, underhåll och andra kringtjänster som kan vara tidskrävande för slutkunden.

Har ni behov av en extern utvecklare?

Tvecka inte att höra av er, även om ni inte har ett projekt i pipen just nu, vi tar ett möte och känner om det är en bra match.