Nils Nilsson Code & Beans

Vem är Code & Beans?

Code & Beans grundades 2009 av Nils Nilsson, alltså jag. Jag har mitt kontor uppe i Älvsbyn, Norrbotten, men jobbar med företag över hela landet.

Code & Beans jobbar med 2 olika inriktningar: Kreativa byråer som behöver hjälp med webbutveckling och webbsidor på prenumeration åt företag.

Då jag varit länge i branschen och relativt länge i livet så inser jag, hur klyschigt det än låter, värdet av att möta kunden och tillgodose de behov som finns. Min absolut högsta prioritet är att leverera kvalité.

Hör gärna av dig så tar vi en virtuell fika och pratar behov, idéer och annat kul.

När det känns som en hobby!

Sen jag började med webbutveckling har det känts som att jobba med sin hobby. När den känslan är stark så är det inte svårt att utvecklas i det man gör. Jag har genom åren kommit att förstå exakt vad mina kunder behöver och leverera detta, med egen kod (i stort). Att leverera kvalité är, som nämnt ovan, det jag prioriterar högst, men det är också en otroligt bra känsla att bygga ihop något man är stolt över.

Hör av dig!

Har ditt företag behov av webbutveckling. Tveka inte att höra av dig så tar vi en virtuell fika och ser om vi kan mötas.